Може да се разговаря за правителство,  но нашата позиция ще

...
Може да се разговаря за правителство,  но нашата позиция ще
Коментари Харесай

Борисов: Опорките, че ГЕРБ са им виновни приключиха, БСП могат да управляват с другите

" Може да се беседва за държавно управление,  само че нашата позиция ще бъде доста, доста твърда. Всичко, което сме поели като ангажимент би трябвало да се случ. Българска социалистическа партия и другите дружно с " Български напредък " могат да си създадат държавно управление умерено и без нас ", заяви водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг
Прочетете още
" Оправданието, че имаме червени линии с Българска социалистическа партия не е правилно. Помощта за Украйна е законна. Има закон към този момент. То е завършило. Тази алена линия ГЕРБ-СДС я преодоля. Северна Македония я няма линията. Съпротивата против " Лукойл " - също са в закони. Нямат по какво да спорят. За еврозоната, за Шенген имат цялостната ни поддръжка. Те изрично споделиха " няма да преговаряме ". Защо няма да преговаряте? Не мога да ги схвана за какво по този начин срамежливо желаят да се не помни един интервал ", добави Борисов.

" Г-жа Нинова вярно се е подготвила, само че това трябваше да го създадем преди 2 месеца. Шанс за държавно управление има голям от партиите, управлявали до момента. Огромна опция има да се направи държавно управление ", сподели Борисов.

" Тикаме напред, само че с никаква скорост. Държавата няма визия, не стоим съществено извън. Вече опорките, че ГЕРБ са им отговорни завършиха. Ние се трансформираме вместо страна, в която " Съединението прави силата ", в общ брой от агитки. Да накараме гласоподавателите да се ненавиждат между тях ", добави водачът на ГЕРБ.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР